Loading...

Online workshops

Online workshops 2018-04-10T18:30:10+00:00

Periodiek organiseer ik een interactieve online masterclass voor ambitieuze schoolleiders, van sectievoorzitter en bouwcoordinator tot directeur en bestuurder.

Elke masterclass staat in het teken van één specifiek thema waar veel schoolleiders dagelijks mee te maken hebben. Denk aan werkdruk, disfunctioneren, talenten optimaal inzetten, verzuimbegeleiding, onderwijsinnovatie zoals gepersonaliseerd leren, omgaan met veranderingen en opgebouwde privileges, leiderschap.

Ik merk telkens dat als we onze inzichten delen over welk thema dan ook, dan raakt dat áltijd de manier van samenwerken en leiding geven, zowel in de rol van de formele leidinggevende als de rol van de ambitieuze medewerker.

Het gaat over het maken van verschil op jouw school. Je reflecteert op wat er gebeurt, wat je zelf wilt en doet, met een zakelijke blik op de mogelijkheden. Gericht op wat je hart je ingeeft, waar je van droomt en waar je van wakker ligt. Je krijgt praktische tips, tools en eye-openers. Je zult merken dat je de volgende dag meteen al anders denkt en werkt.

Wil jij er de volgende keer bij zijn? Heb je een thema of casus die je graag behandeld wilt zien?

Laat je gegevens achter, dan ben je meteen op de hoogte van de eerstvolgende datum.

Deelname is gratis!

Ja, ik wil erbij zijn